Gyárlátogatás

Köszönjük, hogy érdeklődik gyárlátogatási programunk iránt.

A látogatás során vendégeink megismerhetik gyártási folyamatainkat és bepillantást nyerhetnek gyártócsarnokaink munkájába.

A jelentkezés előtt, kérjük, hogy olvassa el a tájékoztató szöveget, a biztonsági szabályzatot, valamint az adatkezelési tájékoztatót!

Változás!!!
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy termelési okokra hivatkozva jelenleg nem tudunk időpontokat adni az év további részére. A meglévő foglalások egyelőre érvényesek, az ezekre vonatkozó esetleges változásokról e-mailben fogjuk értesíteni az érintetteket. Kérjük szíves megértését, de jelenleg bővebb információt nem tudunk adni, a későbbiekben keresse fel holnapunkat!


A gyárlátogatási naptár mutatja a lehetséges napokat és időpontokat.

Gyártási okok miatt bizonyos időszakokban részleges/teljes gyárlátogatási tilalom van társaságunknál, aminek következtében korlátozott számú időpontot tudunk az érdeklődőknek biztosítani. Ezekben az időpontokban elsősorban iskolák, illetve partnercégeink részére tudunk a látogatásokra lehetőséget adni, akik e-mailes egyeztetés után foglalhatják le időpontjukat. Magánszemélyek jelentkezésére csak a naptárban erre fenntartott napokon és időpontokban van lehetőség, 10 fő alatti e-mailes jelentkezéseket nem áll módunkban fogadni.

A naptárban megjelenített időpontokban előreláthatólag:

az újgenerációs karosszériaüzem és az összeszerelő üzem látogatható (a hosszabb útvonal kiegészül a présüzemmel is).Felhívjuk figyelmét, hogy társaságunk fenntartja a jogot a gyárlátogatási program egyoldalú, minden külön értesítés nélküli módosítására. Előfordulhat, hogy belső rendezvény, gyártási vagy egyéb ok miatt a meghirdetett időpont – akár közvetlenül az időpont előtt – törlésre kerül. Az ilyen módosítás, vagy lemondás esetén társaságunk semmilyen kártérítésre nem kötelezhető. 

Gyermekek kizárólag 12 éves kor felett vehetnek részt a gyárlátogatáson!

Minden 12-18 év közötti személy kizárólag felnőtt kíséretében léphet a gyár területére.

A gyárlátogatási csoportokat legalább 10 fő részvétele esetén tudjuk elindítani. A csoport maximális létszáma 30 fő lehet.

A látogatás kb. 1,5 órát vesz igénybe. Az útvonal legnagyobb részét gyalog teszik meg látogatóink, amely több kilométert jelent. Ezt kérjük, vegyék figyelembe a jelentkezéskor!

A gyárat mozgáskorlátozott látogatók is megtekinthetik. Kérjük, a sikeres foglalást követően a gyarlatogatas@daimler.com e-mail címen jelezzék ilyen jellegű igényüket!

A gyárlátogatásra kérjük, minél kevesebb csomaggal érkezzenek, vannak zárható szekrényeink, de nagyobb csoportnál érkezésnél a táskák elhelyezése, vagy belépésnél az átvizsgálása hosszabb időt vehet igénybe, ami kényelmetlenséget okozhat.

A gyárlátogatást a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ingyen biztosítja mindenki számára, tilos a gyárlátogatást ellenértéken hirdetni és tilos minden olyan regisztráció, amely a regisztráló szolgáltató által biztosított szolgáltatásokkal történő árukapcsolást valósít meg, pl. utazási irodák esetében. 

Ezen szabály megsértése esetén a regisztrációt törölhetjük, valamint regisztrálót a további regisztrációtól eltilthatjuk, amellyel kapcsolatban bármely igényérvényesítést kizárunk. Regisztrációja megküldésével ezen szabályokat Ön elfogadja.

A gyárlátogatás útvonalán lévő berendezések működése során fellépő elektromágneses hatás veszélyt jelenthet azon látogatóinkra, akik szívritmus-szabályozóval vagy más olyan orvosi készülékkel rendelkeznek, amivel nem mehetnek mágneses mező közelébe. 

Jelentkezés gyárlátogatásra

10 főnél nagyobb csoport regisztrációja  

10 főnél nagyobb csoportok (pl. iskolák, intézmények, egyesületek, cégek, nagyobb baráti társaságok) e-mailben jelentkezhetnek. A regisztráció a megerősítő e-maillel válik érvényessé. 
 
Kérjük, hogy a naptárban található, boríték ikonnal jelölt időpontok közül legalább két megfelelő időpont kiválasztásával küldje el jelentkezését a gyarlatogatas@daimler.com címre. Az e-mail beérkezését követő 10 munkanapon belül fogunk a megkeresésre válaszolni. Amennyiben a választott időpontok között van szabad, és tudjuk fogadni csoportjukat, úgy a válaszlevélben található linken tudják majd a csoport résztvevőit regisztrálni, névvel, illetve születési dátumokkal, kérjük, hogy e-mailben semmiképpen ne küldjenek névlistát, vagy személyes adatokat. 

Egyéni vagy legfeljebb 10 fő regisztrációja  

Az egyéni vagy legfeljebb 10 fős társaságok foglalására a naptárban jelzett napon és időpontban van lehetőség. 
 
A rendszer egy főnek egy adott időponthoz maximum 10 fő regisztrálását teszi lehetővé. A jelentkezéshez kérjük, készítse elő a résztvevők nevét, illetve születési dátumát. 

A jelentkezés menete:

  1. Válassza ki a kívánt időpontot. Az időpont mellett láthatja a szabad helyek számát.

  2. Töltse ki az Ön és a látogatásra Önnel érkező vendégek adatait. A vendégek adatainak rögzítéséhez minden vendég után nyomja meg a + jelet. Az adatok módosítására a foglalást követően is lehetőség van, de legkésőbb a látogatás időpontját megelőző 10-dik naptári napig.

  3. Ellenőrizze a kitöltött adatokat, majd küldje el a foglalást.

  4. Sikeres foglalás esetén visszaigazoló e-mailt küldünk.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hogyan tudok módosítani a résztvevők adatain, ha valamilyen okból nem az a résztvevő jönne, akit regisztráltam?
Hogyan tudok módosítani a résztvevők adatain, ha valamilyen okból nem az a résztvevő jönne, akit regisztráltam?
A rendszer a látogatás időpontja előtt 10 napig engedi a módosításokat. Ha közvetlenül az időpont előtt lenne változás, kérjük, e-mailben jelezze, és tudunk küldeni linket a módosításhoz. A regisztráló személy adatainak módosítását a rendszer nem engedi.

Elfogytak a helyek az online foglalható időpontokban. Mit tegyek?
Elfogytak a helyek az online foglalható időpontokban. Mit tegyek?
Mivel az időpontok gyártási okok miatt korlátozottak, ezért sajnos nem tudunk más időpontot felajánlani. Újabb időpontokért, kérjük, figyelje honlapunkat.

Üzemel-e büfé a gyár területén, van lehetőség étkezésre?
Üzemel-e büfé a gyár területén, van lehetőség étkezésre?
A gyár területén működő büfé illetve étkező sajnos nem áll látogatóink rendelkezésére, az érkezés helyszínén üzemel egy kávé- és üdítőautomata.

Üzemel-e ajándékbolt a gyár területén?
Üzemel-e ajándékbolt a gyár területén?
Igen, az adminisztrációs épületben működik egy Mercedes-Benz shop, ahol látogatás elején vagy végén lehetőség van Mercedes-Benz termékek vásárlására. A boltban bankkártyás fizetés is biztosított.

A csoport egy vagy több tagja még nem töltötte be a 12. életévét. Ha felelősséget vállalok érte, bejöhet a gyárlátogatásra?
A csoport egy vagy több tagja még nem töltötte be a 12. életévét. Ha felelősséget vállalok érte, bejöhet a gyárlátogatásra?
Sajnos nem, szigorú gyárbiztonsági rendelkezés, hogy kizárólag 12 év fölötti személyek léphetnek a gyár területére, ettől semmilyen esetben sem tudunk eltekinteni. A biztonsági szolgálat belépéskor kérhet személyi azonosítót, amennyiben kérdés merül fel az életkort illetően. Kérjük, hogy az érintett gyerekek érdekében se hagyják figyelmen kívül ezt a rendelkezést.


Ha kérdése van, amelyre nem talál választ a gyakori kérdések között, kérjük, írjon nekünk a gyarlatogatas@daimler.com e-mail címre.

Tovább a naptárhoz

A gyárlátogatások időpontjai

KEDD
9:30 - 11:00
11:30 - 13:00
15:00 - 16:30
Idegen_nyelv
SZERDA
9:30 - 11:00
11:30 - 13:00
15:00 - 17:00
PÉNTEK
9:30 - 11:00
11:30 - 13:00
15:00 - 17:00
MAGYAR NYELVŰ GYÁRLÁTOGATÁS,
normál útvonal, két gyártócsarnok
IDEGEN NYELVŰ GYÁRLÁTOGATÁS:
PÁROS HETEKEN NÉMET, PÁRATLAN HETEKEN ANGOL
E-MAILES FOGLALÁS,
10 FŐNÉL NAGYOBB CSOPORTOK RÉSZÉRE
HOSSZABB ÚTVONAL, MAGYAR NYELVŰ,
TARTALMAZZA A PRÉSÜZEMET IS
Nincs több szabad hely
ebben az időpontban