Gyárlátogatás

Kedves Érdeklődő!

Kérjük szíves megértését, de a gyárlátogatási programunk határozatlan ideig szünetel.


Felhívjuk figyelmét, hogy társaságunk fenntartja a jogot a gyárlátogatási program egyoldalú, minden külön értesítés nélküli módosítására. Előfordulhat, hogy belső rendezvény, gyártási vagy egyéb ok miatt a meghirdetett időpont – akár közvetlenül az időpont előtt – törlésre kerül. Az ilyen módosítás, vagy lemondás esetén társaságunk semmilyen kártérítésre nem kötelezhető.

A gyárlátogatást a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ingyen biztosítja mindenki számára, tilos a gyárlátogatást ellenértéken hirdetni és tilos minden olyan regisztráció, amely a regisztráló szolgáltató által biztosított szolgáltatásokkal történő árukapcsolást valósít meg, pl. utazási irodák esetében.

Ezen szabály megsértése esetén a regisztrációt törölhetjük, valamint regisztrálót a további regisztrációtól eltilthatjuk, amellyel kapcsolatban bármely igényérvényesítést kizárunk. Regisztrációja megküldésével ezen szabályokat Ön elfogadja.

A gyárlátogatás útvonalán lévő berendezések működése során fellépő elektromágneses hatás veszélyt jelenthet azon látogatóinkra, akik szívritmus-szabályozóval vagy más olyan orvosi készülékkel rendelkeznek, amivel nem mehetnek mágneses mező közelébe.

Ha kérdése van, kérjük, írjon nekünk a gyarlatogatas@daimler.com e-mail címre.