Aktuális nyitott pozíciók

Amennyiben jelentkezni szeretne valamely nyitott állásunkra, válasszon az alábbi lehetőségek közül és nézze meg részletes álláskiírásainkat. 

Adatvédelmi tájékoztató a személyes adatok kezeléséhez

Hogyan adhatom le jelentkezésemet egy nyitott pozícióra?

Általános információk szakterületeinkről

Gyártási területeink

A gyártást támogató szellemi, adminisztrációs területeink


Logisztika

Jól szervezett logisztikai hátterünk biztosítja, hogy az autó gyártásához szükséges minden alkotóelem és alapanyag a megfelelő időben, mennyiségben és helyen álljon rendelkezésre. Biztosítjuk, hogy az elkészült autók időben eljussanak a vevőinkhez.

Minőségirányítás

A minőségirányítás biztosítja, hogy minden Mercedes-Benz jármű prémium minőségben gördüljön ki kecskeméti gyárunkból. Köszönhetően a motivált és magasan képzett közösségünknek, mindig teljesítjük a vásárlóink kívánságait és magas szintű elvárásait.

Pénzügy és kontrolling

A pénzügy és kontrolling feladata, hogy biztosítsa gyárunk stratégia céljainak és szervezetének megfelelő pénzügyi tervezését.

Beszerzés

Kecskeméti beszerzési csapatunk foglalkozik az ún. nonproduktív anyagok és szolgáltatások beszerzésével, azaz olyan anyagok, eszközök, szolgáltatások beszerzésével, melyek nem az autóba épülnek.

Személyügy

Személyügyi részlegünk feladata gyárunk teljes körű személyügyi tervezése és fejlesztése, új munkavállalók toborzása és beillesztése, képzések, szakképzések szervezése és megvalósítása.

Gyártervezés

A gyártervezés biztosítja az új beruházások tervezését, koordinálását és megvalósítását együttműködve a hatóságokkal.

Információtechnológia

Az információtechnológia felel gyárunkban a gépi adatfeldolgozás irányításáért és annak ellenőrzéséért, a termelésirányítás és a vezérlési rendszerek működtetéséért, IT biztonságért és telekommunikációs rendszerek üzemeltetéséért.

Gyártástechnológia és biztonság

Gyárunkban az emberek és gépek biztonsága éppen olyan fontos szempont, mint a munka minősége. A gyártástechnológiai részlegünk felel a folyamatos létesítményüzemeltetésért, a karbantartásért, a munka-, tűz- és környezetvédelemért, valamint a gépjárműparkért és az üzembiztonságért.

Gyártás- és logisztikai tervezés

Gyárunkban a gyártás- és logisztikai tervezés célja, hogy a lehető leghatékonyabban hajtsuk végre a feladatainkat. A rendelkezésünkre álló erőforrások és eszközök segítségével a lehető gyorsabban készítjük el a világ legjobb autóit.
Pontosan tudjuk, hogy mennyi idő alatt készül el egy autó. Látjuk, hogy hány munkatársunknak kell dolgoznia, milyen eszközökre és berendezésekre van szükségünk egy Mercedes jármű elkészítéséhez. Egy biztos: egy-egy szükséges alkatrész soha nem késik, és soha nem kerül az üzem szalagja mellé.

Gyárvezetés

A gyárvezetéshez kapcsolódó területeink a jog és compliance, a MPS, azaz Mercedes-Benz Production System, a termelékenység-fejlesztés és a vállalati kommunikáció.