Aktuális nyitott pozíciók

Amennyiben jelentkezni szeretne valamely nyitott állásunkra, válasszon az alábbi lehetőségek közül és nézze meg részletes álláskiírásainkat. 

Adatvédelmi tájékoztató a személyes adatok kezeléséhez

Általános információk szakterületeinkről

Gyártási területeink

A gyártást támogató szellemi, adminisztrációs területeink


Logisztika

Jól szervezett logisztikai hátterünk biztosítja, hogy az autó gyártásához szükséges minden alkotóelem és alapanyag a megfelelő időben, mennyiségben és helyen álljon rendelkezésre. Biztosítjuk, hogy az elkészült autók időben eljussanak a vevőinkhez.

Minőségirányítás

A minőségirányítás biztosítja, hogy minden Mercedes-Benz jármű prémium minőségben gördüljön ki kecskeméti gyárunkból. Köszönhetően a motivált és magasan képzett közösségünknek, mindig teljesítjük a vásárlóink kívánságait és magas szintű elvárásait.

Pénzügy és kontrolling

A pénzügy és kontrolling feladata, hogy biztosítsa gyárunk stratégia céljainak és szervezetének megfelelő pénzügyi tervezését.

Beszerzés

Kecskeméti beszerzési csapatunk foglalkozik az ún. nonproduktív anyagok és szolgáltatások beszerzésével, azaz olyan anyagok, eszközök, szolgáltatások beszerzésével, melyek nem az autóba épülnek.

Személyügy

Személyügyi részlegünk feladata gyárunk teljes körű személyügyi tervezése és fejlesztése, új munkavállalók toborzása és beillesztése, képzések, szakképzések szervezése és megvalósítása.

Gyártervezés

A gyártervezés biztosítja az új beruházások tervezését, koordinálását és megvalósítását együttműködve a hatóságokkal.

Információtechnológia

Az információtechnológia felel gyárunkban a gépi adatfeldolgozás irányításáért és annak ellenőrzéséért, a termelésirányítás és a vezérlési rendszerek működtetéséért, IT biztonságért és telekommunikációs rendszerek üzemeltetéséért.

Gyártástechnológia és biztonság

Gyárunkban az emberek és gépek biztonsága éppen olyan fontos szempont, mint a munka minősége. A gyártástechnológiai részlegünk felel a folyamatos létesítményüzemeltetésért, a karbantartásért, a munka-, tűz- és környezetvédelemért, valamint a gépjárműparkért és az üzembiztonságért.

Gyártás- és logisztikai tervezés

Gyárunkban a gyártás- és logisztikai tervezés célja, hogy a lehető leghatékonyabban hajtsuk végre a feladatainkat. A rendelkezésünkre álló erőforrások és eszközök segítségével a lehető gyorsabban készítjük el a világ legjobb autóit.
Pontosan tudjuk, hogy mennyi idő alatt készül el egy autó. Látjuk, hogy hány munkatársunknak kell dolgoznia, milyen eszközökre és berendezésekre van szükségünk egy Mercedes jármű elkészítéséhez. Egy biztos: egy-egy szükséges alkatrész soha nem késik, és soha nem kerül az üzem szalagja mellé.

Gyárvezetés

A gyárvezetéshez kapcsolódó területeink a jog és compliance, a MPS, azaz Mercedes-Benz Production System, a termelékenység-fejlesztés és a vállalati kommunikáció.

Szezonális diákmunka a gyártási területeken

Gyárunk az év nyári időszakára minden évben keres munkavállalókat a szünidő időtartamára, határozott idejű foglalkoztatás keretein belül.

Az idei évre a nyári munkára történő kiválasztási folyamat lezárult.
Megértésüket köszönjük.

Amit kínálunk 

Több mint százharminc éves múltra visszatekintő, világszerte ismert és elismert vállalatként, Magyarország egyik legvonzóbb munkáltatójaként hosszú távú, stabil munkahelyet biztosítunk munkavállalóinknak.
A minőség mellett munkatársaink hangulatára és munkahelyi környezet minőségére is nagy hangsúlyt helyezünk a hétköznapokban. Munkatársaink folyamatos képzésére és továbbképzésére is kiemelt figyelmet fordítunk. Vonzó javadalmazási csomagot nyújtunk dolgozóink számára, mely személyi alapbért, bónuszokat, béren kívüli juttatásokat foglal magában.
A teljesség igénye nélkül néhány, (törvényileg nem kötelező) dolgozói juttatás, amelyet biztosítunk munkatársainknak: 
  • támogatott menü az üzemi éttermünkben 
  • a nap 24 órájában működő Üzemorvosi szolgálat 
  • ingyenes Sport-osztály tagság keretében sportolási lehetőségek Kecskeméten és a környező településeken 
  • vállalati ötletmenedzsment, minden megvalósított ötletet díjazunk 
  • nyelvtanulási lehetőség munkaidőben 
  • letelepedési támogatás 
  • Üzemi Tanács 
  • egyéb havi juttatások és éves bónuszok

Gyakori kérdések

Milyen nyitott pozíciókra kereshetek, és hol találom azokat?
Milyen nyitott pozíciókra kereshetek, és hol találom azokat?
Szakterületektől függően, különböző pozíciókat kínálunk. A honlapunkon megtekintheti aktuális pozícióinkat, jelenleg itt érhető el az összes nyitott álláslehetőség.

Hogyan tudok pályázni?
Hogyan tudok pályázni?
A honlapunkon meghirdetett minden pozíciónál a megadott e-mail címen keresztül tud jelentkezni. Egyidejűleg és egyszerre több állásra is elküldheti önéletrajzát. Kérjük, minden szükséges dokumentumot mellékeljen, amit a kiírásban megjelölünk.

Milyen bérre és egyéb juttatásokra számíthatok a Mercedes-Benz gyárban?
Milyen bérre és egyéb juttatásokra számíthatok a Mercedes-Benz gyárban?
A munkavállalóink fizetése minden esetben a szakterülettől, beosztástól, pozíciótól függ. A sikeres felvételi elbeszélgetést követően a pontos fizetési struktúráról tájékoztatjuk a jelölteket.

Az MBMH az alapbéren kívül számtalan további juttatást is biztosít a munkatársainak, pl.: cafeteria, továbbképzési lehetőség, sportolási lehetőség, étkezési támogatás, stb

Hogy néz ki a munkaidő az MBMH-nál?
Hogy néz ki a munkaidő az MBMH-nál?
A heti munkaidő 40 óra.
Adminisztratív munkakörben hétfőtől-péntekig rugalmas munkaidő elszámolás van, a munkatársaknak reggel 6.00-20.00 óra között lehet dolgozni, a kötelező törzsidő naponta 9-15.00 óráig tart.
A termelési területen a munkavállalók többműszakos, váltott munkarendben dolgoznak, különböző műszakmodellekben.
3 műszakos munkarend: A beosztás hetente változik, egyik héten 06-14:05, következő héten 14:00-22:05, az ezt követő héten 22:00-06:05-ig tart a munkaidő.
4 műszakos munkaidőmodell: 4 napon keresztül a munkarend 05:50-18:10-ig tart, majd ezt 4 szabadnap követi, majd a következő 4 napon 17:50-06:10-ig van a munkaidő.

Hogyan segíti a vállalat a munkába járást?
Hogyan segíti a vállalat a munkába járást?
Kecskemétről, és a megyeszékhely 70-80 km-es vonzáskörzetéből közlekednek helyi és távolsági buszjáratok. Az MBMH a munkavállalói számára 100%-ban téríti a tömegközlekedési helyi és távolsági jegyeket és bérleteket.

Milyen lakhatási lehetőség vagy program van?
Milyen lakhatási lehetőség vagy program van?
Az MBMH főállású munkavállalóinak a próbaidő lejárta után letelepedési támogatást, bérlakás programot és egyéb juttatásokat biztosít. Ezek feltételeiről az állásinterjún kaphat részletesebb információt.

Hogyan érdeklődhetek folyamatban lévő pályázatomról?
Hogyan érdeklődhetek folyamatban lévő pályázatomról?
Kérdés esetén HR toborzó kollégáink állnak rendelkezésre. E-mail-ben a toborzas@daimler.com címen, vagy ingyenesen hívható hot-line telefonvonalon hétfőtől péntekig, 8-16 óra között az alábbi telefonszámon: +36 80 20 50 87.

Van-e lehetőség részmunkaidős foglalkoztatásra?
Van-e lehetőség részmunkaidős foglalkoztatásra?
Vállalatunknál adminisztratív területen a heti 40 órás foglalkoztatás a jellemző. Részmunkaidőre (napi 4-6 órás) csak kivételes esetekben külön munkaszerződéssel van lehetőség. Termelési területen nincs mód a műszak beosztástól való eltérésre.

Gyakornokok számára van-e mód kedvezményes szállásra, vagy kollégiumi elhelyezésre a gyakornoki idő alatt?
Gyakornokok számára van-e mód kedvezményes szállásra, vagy kollégiumi elhelyezésre a gyakornoki idő alatt?
Jelenleg az MBMH nem tud biztosítani a gyakornoki szerződéssel foglalkoztatottaknak kedvezményes szállás lehetőséget.